Alla inlägg under januari 2010

Av marianne - 19 januari 2010 19:53

Börjar bli tröttsamt,har varirt dålig sen i fredags.Har inte så många filmer kvar o se.Hoppas det snart vänder.Enda fördelen med o va sjuk är att man slipper gå ut i snön.Orkar inte ens fundera på inredningen här,då är det illa.

Sjuklingen skickar kramizar till er alla.

Av marianne - 15 januari 2010 21:23

Har drabbats av halsont o feber.Skulle städa ut julen färdigt,hade jag tänkt.Halsen tyckte annat.Det onda började efter middag o har bara blivit värre o värre.Tog en huvudvärkstabl,det enda jag hade hemma.Sedan sov jag i 3 timmar.

Ska ta en ny till natten så jag får sova.

Kramizar till er alla (går bra jag är ju på behörigt avstånd,kan inte smitta)

Av marianne - 14 januari 2010 17:27

Så är då julen utslängd.Grenarna efter granen ligger nu i trädgården,de ska få skydda växterna för den kommande vårsolen.Nu ska alla julsakena upp på vinden,det blir morgondagens arbete,ska ev.köra upp till Ikea o köpa fler förvaringsboxar.Lådorna räcker ju inte till efter jul,det är kanske med dom som det är med kläderna ,när julen är över.De har krympt.

Ska iväg o köpa nya kuddfodral till soffan oxå,har bara inte bestämt vilken färg det ska bli.

Biffarna är på spisen så nu blir det middag.

Kramizar till er alla

Av marianne - 12 januari 2010 19:51

Jag ska nog inte skriva i min blogg,Har klantat till det likadant idag,som igår,lyckas med att trycka bort det jag skrivit,flera gånger.Har iallafall skapat en gästbok(tror jag )Där hoppas jag att ni skriver lite kommentarer till bloggen.

Igår hade jag ambitionen att jag skulle gå till jobbet idag,börja kl 10.30.Det sprack imorse,vaknade när kl var över 9.Det blev till o duscha o äta frukost halvt stressigt,så det blev en cykeltur idag oxå.

Nu har jag inte tid o skriva mer idag.Bygglov börjar nu ,o det vill jag inte missa.

Kramizar till er alla

Av marianne - 11 januari 2010 19:19

Nu gör jag ett nytt försök,att skriva i bloggen.Det har bara strulat,först tog strömmen slut ,när jag hade skrivit nästan klart.(Det bästa jag skrivit).Allt försvann,nya tag började .Skrev så tangenterna glödde,nästan klar ,då tryckte jag fel o all text försvann igen.Lade ner projektet o plockade ner lite julsaker.Nytt försök,skrev igen .Skrivit klart skulle lägga till ett par bilder:GÖR ETT NYTT "TRYCKFEL"o allt är åter borta.Denna gången hoppas jag att det ska gå bättre annars ger jag upp för idag.

Buskatterna ligger ohämtar nya krafter för att klara av kvällens racerlopp mellan rummen.Mattan i köket ligger alltid ien hög,den kan man ju leka under.De får ju roa sej med något, nu när de inte får va ute.

Har precis varit ute o tänt min nya fina lykta,den lyser så fint.

Kramizar till er alla     

Av marianne - 8 januari 2010 17:05

Ännu en iskall dag -10 hela dagen.Varit i Kristianstad på prästbostället o köpt en lampa i fattigmanssilver till köksfönstret.Jag har inte bestämt om jag ska ha en till som hänger eller det ska bli en stående.Ien affär i stan hittade jag en ursnygg lykta ,som jag kände att den måste jag bara ha.Den ser ut som en liten kamin.Lyser så fint med snön runt om.  

Nu ska jag titta i en favorittidning "jeanne d Ark"så många ideer man får i den.Det finns så mycket snyggt.Bara älskar den slitna lantstilen,så mysigt.

Många julkramizar till er alla


Av marianne - 7 januari 2010 20:52

Har semester idag,inte lönt o jobba en dag.Fredagar är ju min lediga dag.Har varit o handlat lite på rea,ett långt linne o en tjock jumper.En runda på annorlunda rum blev det oxå,där hittar jag alltid något.Det blev en krona i zink,som går o ha både ute o inne.Får se var den hamnar när jag städar ut julen.

Granen står lika fin ännu så jag vill inte kasta den än.Kylan håller i sej,ute är det nu -7.Ingen mer snö har kommit,skönt.Imorrn ska vi kanske köra till Kristianstad.Jag är sugen på att gå in på prästbostället o se om de fått in något nytt.Mysig inredningsaffär,för oss som gillar lite sliten lantstil.

Julkramizar till er alla i vinterkylan

Av marianne - 5 januari 2010 19:29

Helgkväll igen.Middagen avklarad,sitter med ett glas vin o njuter av helgfriden.

Är ledig resten av veckan.Snön vräkte ner när jag cyklade hem från jobbet.

Hoppas det blir fint imorrn så man kan gå ut en runda i skogen,eller ta en skridskotur på sjön.

Ha en skön kväll .

Julkramizar till er alla

Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Bloggbesökare


Ovido - Quiz & Flashcards