Alla inlägg under mars 2010

Av marianne - 9 mars 2010 18:40

Vilken da,soligt o varmt,på skuggsidan +5 o i solen +18.Ska försöka hitta "hålet"till torkvindan,så jag kan hänga ut tvätt.Tänk att hänga ut lakan ,sen ta in dom o känna den friska doften,så härligt.Sambon har varit ute o gått en lång runda i eftermiddags,hade jag varit ledig ,så hade det blivit en    för mej oxå.Utanför jobbet såg jag att krokusarna har börjat blomma,snödropparna har redan blommat någon vecka.tänk om någon månad börjar det gro för fullt i landen.Längtar så efter att få köra fingrarna i jorden.under tiden är det trädgårdstidningar,-böcker som gäller,en  idé här o en idé där så hittar man en egen som man kan förverkliga.(förhoppningsvis,inget är ju säkert.)


Sambon berättade att katterna var ute idag,rätt som det var tittade han ut.Amadeus var försvunnen.Tankarna for ,var är katten?Jo under uterummet bland sågspån o grus.Gissa hur han såg ut,  en långhårig katt full av spån.Han fick kamma katten ,så han blev presentabel igen.Det blir till o täppa igen hålet ,så det inte blir fler kattbesök där.


Tills vi hörs igen

Härliga vårkramizar till er alla mina kära vänner  



Av marianne - 7 mars 2010 12:59

Hoppas att detta blir de sista vinterbilderna för denna vintern.Nu vill vi ha grönt på marken.Igår var jag ute o gick en lång runda,o tog lite bilder.Tittade om jag kunde se några vårtecken,men de är fortfarande gömda under snön.

I fredags var jag inne ien blomsteraffär ,fick då syn på en bänk som bara var VILL HA.Den var inte prismärkt o de som stod där var inte säkra på priset.De hörde av sej senare på dan.Då var saken klar,den skulle jag bara ha.I lördags var vi nere o köpte den.Jag är så glad för min trädgårdsbänk,som får tjäna som blombord fram till våren.De berättade att en som köpt den skulle ha den i sin kryddgård,där passar den perfekt.Nu har jag ingen kryddgård så den får stå vid fjärilsbusken.

Katterna får gå ut lite var dag nu.De sitter med de små nosarna i vädret o sniffar,det är ju många dofter ute nu i "katternas månad".

Nu ska jag ut o gå en runda i det fina vädret.

Vårkramizar till er alla             

Av marianne - 4 mars 2010 19:55

Vilka fina dagar,solen skiner från en klarblå himmel.Ser så gott ut ,när man är inne o tittar ut.Så sticker man ut näsan genom dörren o får ishavsvindar,mitt i ansiktet.Brrrrrrrrrrrrrr.Det blir till o ha termodressen ännu ett tag,ska visst vara kallt om nätterna nästa vecka oxå.  

Mina katter har fått vara ute lite idag oxå,oj vad de njuter.Har jag skrivit vilken typ av perser de är?Tror inte det,de är av typen shaded silver,känns igen på det mörka runt ögon o nos,även trampdynorna är mörka.Så är det lite mer fart o humör,än det är i de andra persertyperna.  

Kramizar till er alla  

Av marianne - 3 mars 2010 16:11

Visst är det härligt nu.Solen skiner från en klarblå himmel,o snötäcket minskar för var dag.Katterna har fått gå ut lite idag,det var uppskattat.När de såg att selarna kom fram satte de igång o spinna.Gizmo var ute en kvart,sen hade han fått nog men Amadeus höll ut en halvtimme.

Igår gick jag min runda i skogen,första gången iår.Upptäckte att de håller på o skoga på ett par av mina svampställen.Till hösten får jag väl försöka hitta nya,om det blir någon svamp.

Nu har jag inte tid o skriva mer,det kom en liten katt som vill bli omklappad

Vårkramizar till er alla   

Av marianne - 1 mars 2010 15:04

Idag blir det några bilder på våra "gosedjur".De är nog världens mest bortskämda katter.De bestämmer helt här,vi lyder.Vill de ligga ien stol får vi ta en annan.

Finns det något mysigare än ha en spinnande katt bredvid sej.De skapar frid.

När de busar får man många goda skratt.Kort sagt de är ljuvliga  


Mjaukramizar till er alla             

Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Bloggbesökare


Ovido - Quiz & Flashcards