Alla inlägg under april 2010

Av marianne - 11 april 2010 10:56

Trodde att jag skulle kunna tvätta trädgårdsmöblerna idag.Mulet o +10 nordlig vind,inte alls skönt så nu sitter man här framför datorn istället.I em.ska vi köra upp o gratta vår underbara svärdotter,  i vårt liv.Våra 4 döttrar har oxå bidraget med toppen svärsöner.Vi har haft tur som fått en sån familj.Nu har vi inte barnen ihop,min sambo har 3döttrar o jag en dotter o en son.De är "våra" barn o barnbarn,som har blivit 7st ,ett som ska komma till hösten+ett bonusbarnbarn.Familjen är stor.

Amadeus är sur för han får inte gå ut.Matte o han är inte överens om vädret.Han tycker att jag är   .Gizmo håller med honom.Katter kan se väldigt förorättade ut.

Nä nu ska jag se om det kan bli något gjort.

Vårkramizar till er alla  

Av marianne - 9 april 2010 19:49

                           Vilken härlig vårdag.  kom fram vid middagstid.Körde igång tvättmaskinen,vilken fröjd o hänga ut tvätten.Det luktar så gott när man tar in den igen.Två maskiner blev det.

Efter en snabb städning inomhus,blev det trädgårdsarbete.Torra kvistar skars ner,gamla löv samlades upp.Gräsmattan räfsades.Satte ut de nya stolarna som inhandlades på Ikea igår tillsammans med marmorbordet,nu har vi en plats o sitta   på.Vårblommorna kommer med stormsteg.Krokus,snödroppar o blåstjärna visar sej i sin prakt.Visst är det ljuvligt.Tulpanerna har skickat upp sina blad,nu väntar vi på blommorna.

Sambon  gjorde en första tvätt av husvagnen.Fick bort den värsta "skiten".Taket får vi ta en annangång.(Jag hade inte lust o avbryta det jag höll på med föratt tvätta takluckorna) Vårkramizar till er alla

Av marianne - 8 april 2010 19:34

Har varit på Ikea.Hittade nya stolar i smide,de passar till mitt marmorbord.Hoppas det blir fint väder imorrn,så jag kan gå ut o rensa lite i landen.Klippte ner lavendeln igår,(hoppas det inte var för tidigt)ska ta bort granriset oxå.Får väl lägga på fiberväv,när de varnar för frost.

Möblerna ska  tvättas o ställas på plats.Agapantus o olivträden får stå kvar ännu någon månad i uterummet.

På lördag ska vi köra till Kalskrona,lilla Hedda fyller 5 stora damen ,o söndag blir det till o fira vår kära svärdotter som fyller år på måndag.

Nu ska vi titta på Simon o Tomas.

Vårkramizar till er alla

Av marianne - 2 april 2010 20:27

Långfredag hur många kommer ihåg den tiden ,vi inte skulle göra något denna dag.Så lång den var då.Den tog ju aldrig  slut,tyckte man.

Idag har det blivit storstädning av "tattartermosen",så nu är det bara utsidan kvar,(Sambons jobb)sen kan vi ge oss ut o campa igen.Någon tur blir det väl innan vi drar till Gotland.Amadeus trodde nog vi skulle ge oss av idag,undrade vad vi höll på med.Han blir alltid så orolig när vi håller på med husvagnen,är rädd att vi ska köra iväg o lämna honom hemma.Varför vet jag inte ,vi har aldrig lämnat dom ensamma över natten.

Grill säsongen har startade igår.Härligt när man kan grilla,det smakar mycket bättre .Igår blev det ytterfilè idag låg det kalvkotletter på grillen.Nu sitter jag o njuter av vinet som vi hade till  .

Hoppas det blir lite varmare imorrn,trots att termometern visade +8,8 kändes det inte så varmt.Det blir en tur upp till dottern o hennes familj imorrn.Lilla Prinsessan ,(som blir 10 till hösten,svårt o fatta )ringde o ville att vi skulle komma upp till dom.

PÅ   snart Solsidan,vilken bra svensk komedi.För en gångs skull har de lyckats,göra något roligt.

Påsk kramizar till er alla









Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Bloggbesökare


Ovido - Quiz & Flashcards