Alla inlägg under juni 2010

Av marianne - 6 juni 2010 17:24

 Igår va vi ute på en långtur,först stannade vi i Färlöv,där finns en fin "engelskträdgård" paret som äger den är mycket trevliga.Jag hade lovat honom en växt som ,är lite ovanlig så vi lämnade den.

Färden gick sen vidare till Ripa för gasol påfyllning,inför semestern.Körde bort till husvagnsexpå skulle ha lite till husvagnen.Där var det stängt.

En tur till biltema,vidare till Vinslöv ,där fick vi tag på en del som vi skulle ha.Hemfärden gick över Hässleholm.Det blev en heldag i bilen.

Nationaldagen har vi "firat" med o göra vid husvagnen takluckorna o ventilerna har vi haft nere o tvättat så nu är de skinande rena.Hela vagnen blänker,så man får ha  

Har rensat lite i landen,för o göra någon nytta.

I eftermiddag har det varit  stolen som gällt,måste passa på det påstås att det ska regna sen i veckan.Då får jag väl bada katterna så de är fina inför Gotlandsemestern.

Ha en fortsatt bra nationaldag kära vänner.

Kramizar till er alla

Av marianne - 5 juni 2010 20:53

Oj vad det har exploderat i "täppan",ena dagen var växterna i knopp,dagen efter i full blom.Det är som om naturen bara väntat på värmen.Visst är det härligt.

Här kommer en kavalkad av bilder+lite på de bortskämda katterna oxå.

Kramizar till er alla vänner i sommarnatten                        

Av marianne - 1 juni 2010 19:15

Det brukar heta att juni är den  första sommarmånaden,det får vi hoppas.

Undrar om pionerna hinner blomma innan vi åker iväg.Det är 5-6 stora knoppar i trädpionen,så jag är spänd på hur den kommer o se ut.Blommorna kan ju bli upp till 25cm stora.Borde bli en magnifik syn.

Flera andra växter som brukar blomma nu,är fortfarande i knoppstadiet.Allt är ju sent iår.

Katterna har svårt för o bestämma sej om de ska va ute eller inne.De tittar ut o ser att solen skiner ,då tror de det är varmt o skönt,släpper man sen ut dom så ska de in igen,för det är för kallt.Tur de har" tjänstefolk"som ställer upp på deras nycker.

Lägger in lite bilder från trädgården,inte lätt o få bra kort när det blåser.Så fort man knäpper av så kommer en vindpust,o förstör objektet.Tur att det går lätt o radera.

Ha en skön kväll

Kramizar till er alla goa vänner                          



Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Bloggbesökare


Ovido - Quiz & Flashcards