Direktlänk till inlägg 5 augusti 2012

Bråda dagar

Av marianne - 5 augusti 2012 20:46

Nu har vi fullt upp,var gång vi kör till huset är bilen fullpackad.Jag håller på o tömma mina bokhyllor,har tömt 2 o 1/2 fullhöjds Billyhylla,lika mycket kvar.Sen har jag flera inrednings o trädgårdsböcker,som oxå ska packas ner.


Sambon o sonen håller på i trädgården o klipper gräs,rensar o kör till tippen,det blir så fint.Jag o Emma håller på inne,Emma torkade alla köksskåp igår,o jag gjorde började o putsa ett skåp som ska vitmålas.


Idag har vi satt upp gardinstänger,provade gardiner,de gamla får jag lägga ner o de nya ska sys upp.Har beställt gardiner till köket från" Hjortgården" ,hittar så fina gardiner där.Roligt o planera hur vi ska möblera.


En tur till Ikea blev det idag oxå,(har knappt en mil dit)lite småsaker vi behövde.Köpte bla. insatser till lådorna o en cremefärgad plåttunna.


Katterna har oxå varit med några gånger,de måste ju oxå lära känna sitt nya boende.Elvis verkar vara den som snabbast,finner ssej tillrätta.Amadeus är lite mer orolig,eller är det för han är så nyfiken så han vill utforska allt på en gång.


Imorrn ska jag jobba på fm,sen blir det jobb i huset på em.


Några bilder har jag inte o visa än,men de kommer .


Ha det gott alla vänner.

Kramiz till er alla

 
 
Sanna

Sanna

6 augusti 2012 12:34

Åh krake vad mycket som ska till innan en flytt blir helt klart. Tur att du har hjälp och katterna tror jag säkert kommer finna sig till rätta.

Håller tummarna att allt kommer gå så här smidigt i fortsättningen också och bilder hinner du säkert med när du landat lite som man säger.
(Nyfiken på gardinerna du köpte *fniss*)

Massa kramar och klapp till katterna också!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

9 augusti 2012 12:56

Förstår att det rullar på i ett för er men glöm inte andas emellanåt och det man inte tror man ska hinna, hinner man! :)

Kramisar!

http://www.sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marianne - 4 juli 2019 21:52

    En dag i midsommarhelgen,örde vi ner till Sudret.I Burgsvik var vi först i Hoburgshallen,o köpte lite frallor,sedan parkerade vi strax innan hamnen.Vandrade förbi campingen o ner till Valarviken,där vi fikade.   Vid Valarviken.   Vi...

Av marianne - 2 juli 2019 21:42

Vi har nu varit hemma i en vecka,tar lite paus från Gotland.Har en del o fixa med hemma,bla.behöver trädgården lite skötsel,   Tänkte visa lite bilder,från en förmiddagsvandring ,runt Sysneudd.     Vallmor längs vägkanten   Salepsrot....

Av marianne - 24 juni 2019 17:50

Två berg avverkades idag,på cykelturen.Vi började på Östergarns berget.Cyklade upp på en liten väg,mellan Östergarn o sandviken,vidare på Linnestigen mot Gammelgarn.     Överallt möts man av ett hav av Blåelden.     Ett torn inne i skoge...

Av marianne - 23 juni 2019 09:58

  I torsdags blev det en tur till Visby.Vi parkerade på galgberget +28,o ännu varmare nere i stan.Det blev en runda i Botaniskan o sen bort till Almedalen,innan vi tog Hästgatan upp till Östercentrum o Martas cafe för lite fika.     Blåeld m...

Av marianne - 18 juni 2019 11:17

Ett av våra favoritställen på ön,är Närsholmen ,där det nu lyser blått av Blåelden.Där finns även en fin fyr.Tyvärr såg vi inte orkiden Adam o Eva,där denna gång.     På väg ut mot fyren.   Fyr o Blåeld      "Odjur" i havet     ...

Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Bloggbesökare


Ovido - Quiz & Flashcards