Direktlänk till inlägg 15 juli 2017

Rosor

Av marianne - 15 juli 2017 21:09

Underbart o komma hem o se rosorna blomma.Tyvärr har jag missat alla pionerna.Jag har rensat alla rabatter o klippt bort vissna rosor.I detta inlägg bjuder jag på en rosenkavalkad.


                                                       


Hoppas ni njöt av en del rosor som blommar,i min trädgård nu.


Jag har rensat alla rabatter,så nu kan jag njuta av trädgården,innan vi åker tillbaka till Gotland på fredag kväll.

Ha en skön kväll alla vänner.

Kramiz till er alla. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marianne - Onsdag 4 juli 21:00

Gav oss ut på en långvandring idag.Vi satte bilen vid Vitvärs fiskeläge,o vandrade Smultronvägen upp. Vid Ljugarns golfbana,vek vi av upp i skogen.   Vitvärs fiskeläge   Blåelden är nästan  överblommad   Pärlemorfjärilar letar nektar...

Av marianne - Måndag 2 juli 20:28

Följde med våra vänner,till Danbo naturreservat,o gick en runda idag.Vi parkerade vid Grynge o gick ner till Sjaustre. Reservatet består av gammal skog o karga strandhedar.         Grynge fiskeläge   Strandbod   Raukarna nedanför...

Av marianne - Söndag 1 juli 19:11

Har äntligen fått se,min bloggvän,Rosor o Ruiner´s, fina trädgård.Den är precis lika fin i verkligheten,som bilderna hon visat på bloggen.Sen var det ju jätteroligt o få träffa fina Gunilla.     Hennes välkomnande entre.     Underbara rosen N...

Av marianne - Fredag 29 juni 10:20

Det blev bara ett trädgårdsbesök,denna gång,under trädgårdsveckan.I söndags var jag i en trädgård i Kräklingbo.Där fanns många träd o buskar,som ramade in en gammal gotlandsgård.     Rosor klädde ladugårdsväggen.   Sittplats med doft av s...

Av marianne - Söndag 24 juni 19:40

I tisdags kom vi tbx till ön,med på resan var min syster o mitt barnbarn.De skulle bo på Kneippbyn,i några nätter.I onsdags var de hos oss o vi körde ner till Folhammar.       Mitt fina barnbarn i Folhammar       Utsikt mot St.Maria ...

Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ mapes hem&trädgård med Blogkeen
Följ mapes hem&trädgård med Bloglovin'

Gästbok

Bloggbesökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se