Direktlänk till inlägg 4 juli 2018

Vandring i Folhammar

Av marianne - 4 juli 2018 21:00

Gav oss ut på en långvandring idag.Vi satte bilen vid Vitvärs fiskeläge,o vandrade Smultronvägen upp.

Vid Ljugarns golfbana,vek vi av upp i skogen.

 

Vitvärs fiskeläge

 

Blåelden är nästan  överblommad

 

Pärlemorfjärilar letar nektar

   

Stigen upp i skogen

         

Träningsskyltar på rundan

 

Utsiktstorn 

 

Utsikten från tornet,man ser havet långt borta.

   

Klivet,en naturlig trappa i berget.

             

Bron över Halsgårde å.

 

Framme vid Folhammars naturreservat.

           

Åter vid Vitvär,då hade vi vandrat 1 mil.Sedan körde vi till Hemse o handlade ,innan vi åkte hem o åt middag.

Idag har vi haft en skön dag,efter all blåst,som det varit.

Har bokat en kort hemresa,vi åker hem den 11/7 o är hemma till den 19/7,då vi åker tbx.Blir snabbt o intensivt.


Ha det gott.

Kramiz   


 
ANNONS
 
Sanna

Sanna

19 juli 2018 15:32

När jag ser alla dina fina bilder kan jag inte låta bli att tänka på all skog och mark som nu brinner upp. Till ingen nytta alls. Tänker också på alla djuren som flyr i panik och springer åt fel håll och blir instängda i lågorna. Hoppas detta aldrig mer kommer att inträffa i vårt land och att regeringen ser till att skaffa brandbomsplan även till oss så behöver man inte låna utomlands. Utöver det är det som vanligt finfina bilder från ditt kära Gotland. Min svägerska har sin ena son boende där med familj så vi ska nog åka över och titta till dem också...kanske blir i höst då turisterna åkt hem...hehe Kram och ha det gott/ Sanna

http://sancha.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av marianne - 1 november 2018 18:13

Igår var min syster o jag,på spökvandring,en spännande upplevelse.Vi installerade oss i Tornet på Bäckaskogs  slott,fick veta på vandringen att det är där det spökar mest.Jag fick uppleva spökerier inatt.Vaknade av att golvbrädorna knarrade,(tänke de...

Av marianne - 1 november 2018 18:13

Igår var min syster o jag,på spökvandring,en spännande upplevelse.Vi installerade oss i Tornet på Bäckaskogs  slott,fick veta på vandringen att det är där det spökar mest.Jag fick uppleva spökerier inatt.Vaknade av att golvbrädorna knarrade,(tänke de...

Av marianne - 11 oktober 2018 16:31

Vilka härliga sensommardagar vi har.Mitten av oktober ,solsken o varma vindar.Man bara njuter.Bilderna är från gårdagens hundpromenad.Tyzon o jag går ca 5 km varje vardag.                     Sluta fotografera farmor,jag vill gå.   ...

Av marianne - 30 september 2018 17:25

Fick bli en tur till ett lugnt Visby,innan vi åkte hem.Stor skillnad o strosa omkring där,när alla turister har åkt hem.Ingen trängsel på gatorna.     Vi parkerade vid galgberget.   Passerade kalkugnen,på väg in mot stan.   En dold t...

Av marianne - 20 september 2018 17:39

I tisdags gick vi kulturvandring,på Lau backar.Vi har sagt i många år,att vi skulle göra det,nu blev de äntligen av.          Parkerade vid Lau Käldu,en källa med gott vatten   Guldfiskdammen vid källan   Utsikt från berget   Uteda...

Presentation


Välkommen till mapes blogg.
Jag blir glad för en kommentar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ mapes hem&trädgård med Blogkeen
Följ mapes hem&trädgård med Bloglovin'

Gästbok

Bloggbesökare


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se